Серия душ кабини, стъклени врати и парапети

Душ кабини ЕКСТРА

Душ кабините от серия ЕКСТРА са идеалното решение за всеки, който търси стил и функционалност в банята си. Със своя модерен дизайн и висококачествени материали, те предлагат изключителен комфорт и дълготрайност.

Душ кабини НОВА

Душ кабините от серия НОВА съчетават елегантен дизайн с изключителна практичност, предлагайки идеалното решение за всяка модерна баня. Те са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайна употреба и лесна поддръжка.

Душ кабини ЛУКС

Душ кабините от серия ЛУКС са създадени за тези, които търсят изисканост и висок стандарт в своята баня. Тази серия предлага премиум качество с използването на първокласни материали и прецизно изработени детайли.

Душ кабини ЕФЕС

Душ кабините от серия ЕФЕС предлагат съвременен дизайн, съчетан с изключителна надеждност и комфорт. Със своите изчистени форми и прецизно изработени детайли, те създават усещане за свежест и стил във всяка баня.

Стъклени врати

Стъклените врати са стилно и модерно решение, което внася елегантност и светлина в интериора на всеки дом или офис. Изработени от висококачествено стъкло, те са издръжливи и безопасни, като същевременно придават усещане за простор и откритост.

Стъклени парапети

Стъклените парапети са перфектното съчетание на безопасност, функционалност и естетика. Те осигуряват стабилност и сигурност, без да компрометират усещането за простор и откритост в интериора или екстериора.